One66 restavracija

Mogočna, opečnata stavba v Ljubljani, na Celovški 166, vabi v moderen, domačen in zelen ambient, kjer si lahko, četudi niste hotela rezident, od 7.00 do 10.30 ure privoščite okrepčilen, zdrav zajtrk in vse kar pritiče – tudi kavo, da zares zalavfate še tako zaspano glavo. Od 11.00 naprej vam je na voljo celotna ponudba pizzerije Dobra vila: pizze, burgerji, solate, da nahranijo vse lačne sestre in brate. Ocvrti sir, da bo v hiši mir, pa tudi kaneloni – vsak lahko ostane v udobni coni.

Zajtrki

K dobri kavi, zajtrki pritičejo okusni in zdravi. Ker vemo, da Ljubljana ni kraj za krave molst, v Dobri vili nudimo vam jajčka, sklede, palačinke in pa toast – pokrito imamo skoraj vsako dieto, saj pri nas najdete tudi slasten shake s špinačo in meto.
Toasti
Toasti

Na voljo so štirje različni, vsi po svoje odlični: One66 s kuhanim pršutom in sirom, Losos toast, jasno s katero ribo, pa še Humus in Avokado, za staro in mlado, ki ima bolj vegi rado.
Jajčka
Jajčka

Na oko, umešana ali omleta, ni važno kakšna vaša je dieta, na voljo s šunko, ocvirki ali albuminsko skuto in špinačo, vam dajo moč, ko greste v svet ali služit svojo plačo.
Sklede in shake
Sklede in shake

Grški jogurt z granolo, goji skleda ali chia puding, vse v skledi, hranljivo tako, da ko pojeste zagotovo ne boste bledi. Za dodaten kick pa imamo še Hulk shake z meto, špinačo in banano, predrami vsakega, ki se še počuti zaspano.
Palačinke
Ameriške palačinke

Palačinke, ja, tiste tadebele, za želodčke polne in vesele: z nutello in banano ali marmelado iz gozdnih sadežev, pa tudi z lešnikovo kremo, karamelo in mletimi lešniki – vas mamijo, da postanete tapravi grešniki.

One66 v sliki

Za večje skupine, se da rezervirat, res nikomur ni treba hirat. Na lokaciji so možne tudi catering storitve, pripravimo vam vse: šnicle, ribe, pa vse do špinače in blitve.